Windsurfing Oostmahorn

Wij zijn een windsurfvereniging met vele actieve leden, zoals de naam al zegt zijn wij gevestigd op het strand van Oostmahorn(nabij Eson stad) aan het lauwersmeer. Daar hebben wij ons eigen clubgebouw met boxen bestemd voor het opslaan van surfmateriaal. Ieder lid van de vereniging heeft een sleutel van het clubgebouw en kan een box huren. In het clubgebouw is een ruimte om je om te kleden en eventueel een bakje koffie te drinken.

We kunnen met alle windrichtingen surfen en mocht er iets misgaan heeft de vereniging een reddingsboot beschikbaar. Ook maken wij geregeld uitstapjes naar de Waddenzee waar het vooral met westelijke windrichting prima surfen is. Ook organiseren wij elk jaar een club wedstrijd met aansluitend een barbecue

Windsurfen is een sport voor jong en oud, mede door het materiaal van tegenwoordig is het voor een beginnend surfer al snel mogelijk om zijn eerste meters te maken. Dus bent u een beginnend windsurfer of heeft u vroeger gesurft en hebt u zin om deze fantastische sport weer op te pakken.....? Word dan lid van WINDSURFING OOSTMAHORN!

 

Contributie lidmaatschap: (Nieuw bedrag)37.50,- Euro, Boxhuur 35, - Euro per jaar. Nieuwe leden betalen het eerste jaar 32.50,- Euro per jaar.
Contact personen zijn:
J Elzinga, tel 0512-352972 jelzinga@xs4all.nl